Det bedste fra en gasgrill

Efter man har lavet eller taget en gasgrill test, og man har fundet netop den grill der passer til ens behov, så vil man gerne i gang med at bruge den. Det kan være sommeren ikke helt er kommet endnu, og det føler man sig hindret i, men det behøver man slet ikke. Man kan nemlig grille hele året rundt, lige fra forretter til dessert. Faktisk er danskerne så glade for at grille at de der den befolkning der har flest grill pr. Indbygger. Nogen siger at kulgrill er de bedste, da de giver kødet en særlig grillet kul smag. Derfor kan de decideret vælge gasgrillen fra, udelukkende på grund af det. Her kommer nogle gode grunde til at købe en gasgrill og få det bedste ud af det, da den faktisk kan rigtig meget. De fleste gasgrill klarer sig også godt i de forskellige gasgrill test, og har høj kvalitet.

Kulsmagen

Som nævnt ovenfor, så er der nogen der synes at kødet mangler den særlige smag af kul hvis det er blevet tilberedt på en gasgrill. Det behøver ikke være sandt, da nogen gasgrill har et lille stykke jern siddende, som fedt og saft fra kødet kan dryppe ned på. Når det lander på jernstykket så brænder det af og giver kødet den særlige grillsmag som mange leder efter. Det er meget forskelligt fra mærke til mærke hvordan de håndterer grillsmagen, så man bliver nødt til at finde en eller forhøre om en gasgrill test, for at finde ud af hvordan det enkelte mærke tager spørgsmålet op.

Den hurtige

En gasgrill bliver meget hurtig varm, så man kan sagtens grille på hverdage, uden at skulle vente på at kullet bliver varmt nok. Derfor er der også mange børnefamilier som er vilde med en gasgrill.
Den er også god til kød såsom bøffer, eller andet der kun skal have få minutter. Man kan jo bare slukke for den, når man har brugt den i den korte tid det er nødvendigt. Det er også nemt at lave sprøde stegeskorper på sit kød, da man kan indstille stegefladen på forskellige temperaturer.

Bagning

Man kan sagtens bage i en gasgrill. En pizza bliver for et eksempel utrolig god, med en meget sprød skorpe. Det er fordi luftfugtigheden udenfor er større end indenfor, og gassen afgiver også noget fugt når det brænder. Det gør at brødet hæver meget mere op, bliver mere luftig, og så danner det en mere sprød skorpe.
At lave kransekage i en gasgrill er også helt fantastisk. Smagen af mandler træder frem, som man ikke kan få det til i en helt almindelig ovn.

Gode råd

Lidt gode råd her til sidst. For at grillen skal beholde den samme temperatur er det meget vigtigt at stille den et sted hvor der er læ. Vinden kan nedkøle siderne og få temperaturen til at svinge med hele 50 grader. Det er selvfølgelig afhængigt af vindens styrke og temperatur.
Det er også en god idé at købe en gasgrill med et termometer. Så er det lidt nemmere at styre det hele og det er nemt at få styr på de basale grundindstillinger.

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *