Bitcoins oprindelse og historie – bliv klogere på en Bitcoin robot

bitcoin-profit

Bitcoin er et ord som optræder mange, mange steder. Du ser det måske på flere af dine mails, hjemmesider eller på sociale medier, og det kan virke uoverskueligt helt at få styr på, hvad det er, hvor der kommer fra og hvad man kan bruge det til.

Med netop en ting som Bitcoin og en Bitcoin robot er det enormt vigtigt at lave en masse research og få styr på, hvad det egentlig er, du har med at gøre. Hvis du har lyst til at vide mere, kan du læse videre og få de helt basale informationer om, hvor det kommer fra og hvad Bitcoin og en Bitcoin robot er.

Hvem opfandt Bitcoin?

Bitcoin er opfundet af Satoshi Nakamoto i 2008 og er en af de første kryptovalutaer i verden. Formålet var at skabe en digital valuta, som kunne handles med som en almindelig, fysisk valuta. Pointen var altså at skabe et system, som fungerer parallelt og nogenlunde i overensstemmelse med den normale valuta. Forskellen er blot, er kryptovalutaen går udenom regering, banker og andre pengeinstitutter, som så ikke har nogen mulighed for at redigere valutaen efter bestemte regler og love.

Hvordan fungerer det?

Bitcoin er en form for virtuel valuta, som fungerer som et online betalingssystem. Det er det, man kalder peer-to-peer, som betyder, at transaktionerne foregår uden om diverse pengeinstitutter, og derfor kun sker mellem brugere. Det er anonymt i den forstand, at man ikke kan få valutaen retur eller spore den, efter den er solgt.

Det fungerer derved som et betalingsmiddel, som kun kan anvendes i få sammenhænge. På trods af det, er Bitcoin og en Bitcoin robot utroligt populært i forbindelse med investeringer og er derfor verdens mest anvendte kryptovaluta.

Hvad er en bitcoin robot?

Der er flere og flere, der væger at have en Bitcoin robot som fx Bitcoin Profit. En Bitcoin robot er et digitalt redskab, som tager beslutninger om køb og salg af Bitcoins på vegne af brugeren. Derefter sørger den for, at handlingen bliver udført, så den klarer i virkeligheden hele processen. Robotter er skarpere end mennesker og derfor bedre til at tage beslutninger, som med sikkerhed vil give overskud.

Stigningen af Bitcoin robotter betyder, at der er mange svindelprodukter på markedet. Svindlerne udnytter at markedet er uden kontrol og stjæler derigennem folks penge.

Hvad skal man være opmærksom på?

Det er meget kontrovers og spekulation forbundet med Bitcoin. Selvom fænomenet umiddelbart er kommet for at blive, er der alligevel flere kvalificerede bankfolk og økonomer, som har vurderet, at Bitcoins fremtid er utroligt usikker. Det er endda blevet advaret mod brugen af Bitcoin pga. det store marked for spam og svindel, men ligeledes fordi det af mange ikke er anset som brugbar betalingsmiddel eller investering.

Der er en grund til at den normale valuta er under lov og regulering, som netop sørger for en vis sikkerhed for den enkelte. Både fordi kryptovalutaen ikke har samme lovmæssige krav og fordi den er anonym, er der ikke nogen kontrol og derved kan man som bruger lide store personlige tab.

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *