Bliv den ultimative betting strateg

Betting handler om at forstå sine omgivelser. Som sådan minder spillemarkedet om ethvert andet marked, hvor bestemte meninger eller en bestemt konsensus er dominerende på et givent tidspunkt.

De allerbedste spillestrateger formår at se huller i markedets forståelse og udnytte disse til deres egen fordel.

Vi giver dig her nogle tips til, hvordan du kan optimere dine bets og hermed blive en endnu bedre spillestrateg.

3 gode råd

  1. Spil på på uafgjort: Grunden til at uafgjorte kampe ofte giver gode odds er, at mange mennesker synes, at det er kedeligt at spille på uafgjort. Fans vil typisk enten spille på at deres eget hold vinder eller slet ikke spille. De spiller som regel for underholdningens skyld og er derfor ikke særlig værdiorienterede. Dette skaber ofte en let skævhed i oddsene, som du kan udnytte.
  2. Spil på hold, der er udebane-underdogs: Hold, der er udebane-underdogs kan også give gode odds. Det er af samme årsag som beskrevet foroven. For når et hold spiller på hjemmebane vil dets fans ofte være mere engagerede og villige til at spille, hvilket giver dig en mulighed for at spille på det undertippede hold.
  3. Forstå sporten: Betting indeholder matematiske sandsynligheder, som du kan udnytte. Men når alt kommer til alt handler det om atleters og holds evne til at præstere deres bedste i de afgørende øjeblikke. Hvis du i sandhed vil blive en god betting-strateg anbefaler vi, at du sætter dig godt ind i og forstår de enkelte atleters og holds styrker og svagheder og deres indbyrdes dynamikker. Sportssider som for eksempel http://extra.bet365.dk/news/da/Andre-sportsgrene giver således løbene opdateringer om spillerskifte, resultater samt de seneste odds.

Spillestrategier

  • Martingale: Dette system går i al enkelthed ud på at fordoble sin indsats efter hvert tab. På den måde vil en sejr på et hvilket som helst tidspunkt kompensere for alle tidligere tab samt give dig en gevinst svarende til det oprindelige bet. En ulempe ved denne strategi er naturligvis, at størrelsen på din indsats hurtigt vil eskalere.
  • Fixed: Modsætningen til Martingale-systemet er fixed betting. Her ændrer dit spillebeløb sig aldrig. Det er uafhængigt af om du taber eller vinder. En fordel ved denne spillestrategi er, at du ikke risikerer at tabe hele dit budget på et enkelt væddemål. En ulempe er, at denne strategi er mindre fleksibel.
  • Proportionel: Blandt de proportionelle strategier er særligt Kelly-metoden blevet populær. Her er det, at tingene bliver lidt mere komplicerede: Din spilleindsats bliver set som en procentdel af dit samlede budget. Denne procent er determineret ved at dividere dine vinderchancer med dine odds. Hvis du vinder stiger dit samlede budget og hermed også størrelsen på din næste indsats. Mange professionelle spillere benytter sig i dag af dette system.
  • Fibonacci: Her øger du efter hvert tab din indsats i overensstemmelse med Fibonacci-talrækken. Det vil sige: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89, osv.
  • Værdibaseret: Denne metode modsiger ikke de ovenstående tilgange men bør i højere grad ses som komplementerende. Dens pointe er simpel: Vær værdiorienteret i stedet for favoritorienteret. Vær objektiv snarere end subjektiv. Fokuser på de bets, hvor du øjner en matematisk/værdimæssig fordel, frem for de bets, hvor du håber et bestemt hold vil vinde.

Du kan komme langt med en forståelse for sandsynligheder og sportsstrategier. Billede: Jude Beck

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *