Giv dine medarbejdere personlige firmagaver

gaver

Det kan være svært, at vælge gode firmagaver. Det kan være svært, at finde den firmagave, som viser at virksomheden sætter pris på medarbejderens indsats. Og da de fleste medarbejdere gør en stor indsats i virksomheden, vil man jo gerne finde en firmagave som understreger dette. Men hvor kan man lige finde sådan en firmagave? Hvad skal man lede efter? Hvilke firmagaver understreger at man er glad for medarbejderen?

Se også denne side

Vælg firmagaver som understreger, at du er glade for dine medarbejdere

Og hvilken firmagave understreger at man værdsætter medarbejderen? Dette er rigtig svært, men det er ikke umuligt. Først og fremmest skal du overveje hvor meget du som chef vil bruge på firmagaven. Altså hvor mange penge har virksomheden til sådan firmagaver. Og herefter skal du som chef kende virksomheden. Hvad er I for en virksomhed? Og hvilke værdier har I som virksomhed? Kan nogle af disse værdier oversættes til en firmagave? Når du kortlægger firmaets personlighed, kan du komme et skridt tættere på, hvilken firmagave du skal vælge til dine medarbejdere. Hvis din virksomhed er en stor, grøn og global virksomhed, kan du prøve at finde firmagaver som understreger dette. Dette kunne eksempelvis være en firmagaver som støtter op omkring klimaet.

Læs mere her

Øg motivationen

Og hvis din virksomhed er en lille virksomhed, kan du nøjes med at købe et par gode vine til dine medarbejdere. Men du kan også finde personlige firmagaver til hver enkelt medarbejder. Dette kræver naturligvis lidt ekstra arbejde. For så skal du jo naturligvis også kende hver enkelt medarbejdere. Og hertil vide hvad han eller hun kan lidt og hvad han eller hun ikke kan lide. Men hvis du giver en personlig og unik firmagave til hver enkelt medarbejder, er du i den grad med til at understrege din påskønnelse af vedkommende. Men en god ting at have i mente, er at du uanset hvad du køber, skal finde firmagaver som understreger at du påskønner deres arbejde. Og samtidig at du ser frem til et godt og positivt samarbejde i fremtiden.

 

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *