Et par simple måder til at forbedre sikkerheden på din hjemmeside

Person bruger macbook til at lave hjemmeside

I dagens digitale verden er det et absolut must for en virksomhed at have en god hjemmeside, og ikke mindst en velfungerende webshop. Med den større digitalisering er der dog desværre opstået en langt større sikkerhedsrisiko. Der står nemlig en række ondsindede hackere klar til at stjæle dine kunders sårbare personlige oplysninger – dvs. deres kontooplysninger. Netop af denne grund er hjemmeside sikkerhed og WordPress sikkerhed blevet et virkeligt vigtigt emne for enhver virksomhed, og bestemt ikke noget man skal gå på kompromis med. Derfor bør du læse videre her, hvor du får et par gode måder til at holde din virksomheds hjemmeside sikker på.Et par simple måder til at forbedre sikkerheden på din hjemmeside

Sørg for at din software er seneste udgave

Det allerførste skridt, du som virksomhed kan tage, er have den seneste software installeret. Dette gælder hermed alle din virksomheds digitale platforme, koder og scripts. Ved altid at have den seneste software installeret, så er der langt større chance for at diverse programfejl og sikkerhedsproblemer bliver udbedret fra udviklerens side. Gå desuden din software efter i sømmene med jævne mellemrum, så eventuelle fejl og huller i systemet opdages i god tide.

Brug stærke adgangskoder

Andet tip er altid at anvende stærke adgangskoder. Dine adgangskoder er jo nemlig nøglen til alle din virksomheds vigtige oplysninger; og hackere er eksperter i at knække svage adgangskoder. Sørg derfor for at dine adgangskoder indeholder mindst ti tegn med store bogstaver, små bogstaver, cifre og ikke mindst særlige tegn.

Brug SSL-kryptering or optimal WordPress sikkerhed

Din virksomheds hjemmeside eller WordPress sikkerhed vil få et gevaldigt løft I den rigtige retning, hvis du vælger at SSL-kryptere din virksomheds log-ind sider. SSL-kryptering er nemlig en fremragende måde, at sende dine og dine kunders personlige oplysninger videre på en sikker vis. Ved at anvende SSL-kryptering, så vil din virksomheds sårbare data nemlig være fuldstændigt uforståelige for eventuelle ondsindede datatyveknægte.

Brug en pålidelig webhost

En anden vigtig forholdsregel du som virksomhed kan tage er, at vælge en pålidelig webhost. Du bør derfor bruge lidt tid på at undersøge markedet, så du er fuldstændigt sikker på din webhost. Hvis der er tale om en upålidelig webhost, så vil din virksomheds oplysninger nu ligge på en mistænkelig server. Når du så har valgt webhost, så skal du sørge for at dine oplysninger bliver sikkerhedskopieret til webhotellet. Sørg derfor for at vælge en webhost med en god teknisk afdeling, der kan hjælpe dig hvis uheldet skulle være ude.

Hyr en ekspert

Sidst men ikke mindst, så ville det bestemt ikke være en dårlig idé at ansætte en professionel til at gå virksomhedens sikkerhed efter i sømmene. En professionel vil nemlig være langt mere erfaren med hensyn til mulige sikkerhedsrisici. Ved at hyre en professionel IT-kyndig, så kan denne person nu regelmæssigt skanne hele din virksomheds system for eventuelle smuthuller. Desuden vil en sikkerhedsekspert i langt de fleste tilfælde være i løbende kontakt med dig, hvis og hvornår der skulle opstå et problem. På trods af værdien af disse tips, så skal du dog løbende holde dig opdateret. Hackere finder nemlig altid på nye måder at trænge ind i selv det mest sikre system.

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *