Guide: sådan sætter du fut under dit parforhold

Hverdagens rammer er for de fleste mennesker en tryg atmosfære, hvori de kender alle veje, hjørner og lave hegn man kan hoppe over. Dog kan disse trygge rammer også blive en hæmsko for parforhold, især hvis man ønsker at holde gnisten ved lige.

Der er mange ting, man i sin hverdag kan gøre for at sætte lidt skub i de gamle klude og fyre op under både sig selv og sin partner. Dét de fleste gør, er naturligvis at købe en lille erkendtlighed med hjem til herren eller fruen i huset. Dette kunne være blomster, chokolade eller en god film man ikke nåede at se i biografen sammen.

Dog kan man også bruge livet i soveværelset som en parameter for, hvordan man sætter fut i de gamle gnister fra nyforelskelsens tidsperiode. Medmindre man førhen har brugt nogle af de mere hardcore tricks i soveværelset, er det dog ikke altid ved stimulerende buttplugs man bør starte. Dog kan man nu få nogle af disse, der både er superfrække og som henleder tankerne på noget sjovt og fantastisk spændende. Man kan dog sagtens finde noget andet i kategorien af ’voksenlegetøj’, der pirrer begge parter.

Afprøv hinandens grænser – tag på en spændende opdagelsesrejse sammen

Der findes ikke noget sjovere og mere fascinerende i verden end den menneskelige krop og dens reaktioner. Der findes rigtig mange måder, hvorpå man kan udforske hinanden og sig selv og lære noget nyt hver eneste gang.

Man kan naturligvis starte i det små, kør en fjer let henover din partners krop og finde de steder, hvor han eller hun er kilden eller hvor det bare føles rart. Man kan gå skridtet videre og forsøge sig med at udfordre sanserne ved at give sin partner bind for øjnene, en klemme på næsen eller musik i ørene og imens give nydelse ved at pirre på forskellig vis.

Er man tryg ved situationen og klar til at tage det næste skridt, kan man altid forsøge sig med at inddrage legetøj i disse opdagelsesrejser. Dette kunne f.eks. være en lille analdildo, der kan give nydelse for begge parter, hvis blot den bruges korrekt og under de rigtige forhold.

Sex er ikke alt – men det betyder en del for parforholdets overlevelse

Man skal aldrig basere et parforhold udelukkende på, hvordan sexlivet fungerer og hænger sammen. Man må i nogle situationer med sygdom, stress eller fravær kunne abstrahere fra at lagnerne kun krølles fordi man sover i dem.

Dog er der andre måder, hvorpå man kan opretholde parforholdets intimitet uden at skulle gnide kønsdelene mod hinanden i en akrobatisk dans på rosenblade. Det handler om at finde dét, der passer til jeres personligheder og heldigvis finder der en lang række af muligheder for at pifte parforholdet op i selv de sværeste perioder.

Man bør naturligvis altid inddrage ens partner, hvis man går med fantasier eller tanker om at købe noget legetøj eller udstyr, der skal bruges i soveværelset. God sparring betyder alt når tryghed og intimitet er nøgleordene.

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *