Sådan får du den bedste tur til London

London er en utrolig populær destination for danskerne. Mange benytter den engelske hovedstad til at komme af sted med familien. Enten på shoppetur eller som en kulturel tur. Men der er flere ting at opleve en bare shopping og store flotte monumenter, så man er nødt til at bruge sin tid fornuftigt, og det kan selvfølgelig godt give flere problemer at bestemme hvad man skal se. Det første man selvfølgelig er nødt til at tage stilling til, det er hvordan man kommer til London. Det tager heldigvis ikke særlig lang tid at flyve til London, og så er det heller ikke specielt dyrt. Når man skal finde billige flybilletter, er man dog nødt til at vide, hvor man skal søge henne. Der findes flere sider på nettet, hvor man kan finde de billigste flybillet, og derved den billigste flybillet til London.

Som sagt kan det være svært at bestemme, hvad man skal lave i London. Men når man er der, så er her to gide ideer til, hvad man ikke bør gå glip af.

Lokal fodboldkamp

Vi ved alle sammen, at fodbold er kæmpe stort i England. Det er noget anderledes end at være til fodboldkamp herhjemme i Danmark. Fan kulturen er en anden, og der bliver oftest lagt liv og sjæl i kampene. Det er også en af grunden til, at der er lavet flere film som handler om de forskellige engelske fans, som nogle gange godt kan gå lidt for hårdt til den, fordi kærligheden til deres bys hold er så stort. Man kan selvfølgelig gå ind og se en PL kamp, men da disse oftest er lidt dyre og svære at få fat i, kan man sagtens finde en kamp fra nogle af de mindre rækker. Kvaliteten i fodboldspillet er måske ikke lige så stort, men stemningen og atmosfæren er fuldstændig i top, og en oplevelse man ikke vil fortryde. Priserne til disse kampe er også altid overkommelige.

Jack the Ripper tur

Hvis man ikke er til fodbold overhovedet, så kan det godt være man ikke får så meget ud af en fodbold tur. Så kan man i stedet kaste penge efter en Jack the Ripper tur, som virkelig er en god oplevelse. De fleste har nok hørt om Jack the Ripper, en ukendt mand som i 1888 menes at stå bag en række uopklarede drab. Jack the Ripper har gjort London meget berømt, og der kan derfor findes en masse guidede ture, hvor man bliver ført rundt i hele Londons gader, så man altså befinder sig lige på de steder hvor det hele skete. Det fantastiske ved disse ture er også, at de forskellige turguider simpelthen kan fortælle historien så fantastisk, så man virkelig kan fornemme, hvordan det har været at leve på den tid.

London har simpelthen så meget at byde på, og dette er blot nogle af de ting som man kan. Der er meget mere til London, men disse ting er lidt anderledes men virkelig fantastiske.

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *