Hvordan skaffer jeg flere backlinks?

Backlinks. Det kan da ikke være så svært at skaffe? Det er da enten bare at betale sig fra det eller også kontakte en masse mennesker, og spørge om de ikke vil linke til en. Det kan rent faktisk være så enkelt, hvis man har en hjemmeside, som har en høj informationsværdi. Men, selvom man selv mener, at man har en side af høj værdi, så kan det være at andre ikke mener det. Det kan man først finde ud af, når man begynder at spørge markedet, hvad de mener.

For at være på forkant med eventuelle problemer, er det en god ide at starte med at læse denne guide om SEO og linkbuilding. Vi har samlet en guide, hvor du meget let og hurtigt kan få et overblik over, hvad søgemaskineoptimering går ud på. Vores mål er, at du har fået besvaret de fleste af dine spørgsmål når du har læst guiden. Vi taler nemlig i et jordnært sprog, fordi det ikke hjælper noget at forvirre læserne med mange termer og nye udtryk. Er du ny indenfor SEO, så start med at læse denne kæmpemæssige guide om netop det. Det vil give dig en stor fordel online overfor dine konkurrenter fordi de ikke nødvendigvis arbejder på at gøre deres online synlighed bedre. Nogle gange kan et enkelt link være forskellen mellem 5. og 1. position på Google, så derfor er det helt sikkert værd at undersøge, hvilken form for engagement dine konkurrenter har lagt i deres søgemaskineoptimering. Det er også en let måde at finde ud af, hvor stort budget du skal afsætte til din SEO kampagne – der er ingen grund til at købe eller få lavet flere hundrede links, hvis et par stykker kan rykke dig til den ønskede position.

Hvordan ser SEO anno 2016 ud?

SEO scenen har ændret sig en del henover de seneste år. Før i tiden var det nok at skaffe utroligt mange links af meget lav kvalitet for at komme op på side 1 på Google. Googles overlevelse er betinget af, at de konstant kan levere de rigtige resultater til brugerne, så derfor ændrede de deres algoritmer for at fjerne de hjemmesider, som havde mange spammende links. Det Google efterfølgende gjorde, var at se på den gennemsnitlige værdi af linksne. Hvis den gennemsnitlige værdi af ens backlinks var meget lav, så var det et udtryk for, at man benyttede sig af spammende links. Det naturlige var i Googles øjne, at man ikke havde ret mange links, men dem man så havde var af høj kvalitet. Det er derfor man bestræber sig på, at skaffe færre links, men af høj kvalitet fordi det er det Google kan lide – og ultimativt går alle vores anstrengelser på at tilfredsstille Google.

Vores guide giver den en udførlig trin for trin guide til, hvordan du kommer op på en bedre position på Google, samtidig med at, du sikrer din hjemmeside mod fremtidige opdateringer. Man kan godt lave nogle småulovlige tiltag, som virker lige nu, men Google opdaterer hele tiden deres algoritmer og derfor kan man risikere at blive ramt senere.

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *