Når der skal laves hjemmeside

Når du skal til at lave en hjemmeside bliver du nødt til at finde værktøjer der kan hjælpe dig med at komme igennem denne store opgave. Dem er der heldigvis nok af, men så er det jo lige med at vælge det rigtige, og det er her det begynder at bliver lidt svært. Problemet er at man langt hen ad vejen bliver nødt til kun at benytte sig af så få værktøjer som muligt, fordi det hele ellers begynder at blive lidt rodet. Grunden er, at det kan, især hvis du ikke er så erfaren med at lave hjemmesider, være meget svært, at holde styr på det hele, hvis du bruger forskellige systemer. Når nu det er en beslutning der skal være gennemgående for projektet er det meget vigtigt at du vælger rigtigt første gang, og at du ikke behøver at ændre mening under vejs. Det kan nemlig godt betyde at du bliver nødt til at skrotte hele projektet, og starte forfra, og det betyder jo selvsagt en hel masse ekstra arbejde, for dig eller hvem det nu end er der står for at lave hjemmesiden. Det er noget du skal prøve at undgå og derfor skal du stærkt overveje de metoder og værktøjer du bruger, inden i går i gang med det store projekt.

Vælg et system du kan få hjælp til

Når du skal vælge et system kan det være en god ide at vælge noget hvor du har mulighed for at få hjælp, når du sidder fast, og ikke kan finde ud af hvorfor billedet af Hanne inde fra bogføringsafdelingen er dobbelt så stort som det der er af chefen. Du kommer helt sikkert til at sidde i denne slags situation mange gange i den proces det er, at lave en hjemmeside, og langt de fleste gange kommer du langt ved at google lidt, men andre gange er det måske ikke nok, og så har du brug for nogen der virkelig har læst på lektien. I denne situation er det helt genialt at have nogle professionelle du kan spørge til råds, for på den måde slipper du for hullede lappeløsninger der måske ikke holder i længden, og ender med en bundsolid metode der bare virker. Hvis du vælger at bruge det CMS der hedder Umbraco er du allerede godt kørende. Så kan du nemlig bare følge dette link: http://1902software.dk/umbraco/ og igennem dem få lavet en genial løsning. Her er mulighed for at blive oplært af nogle mennesker der virkelig har styr på hvordan det skal gøres, og på den måde få lavet en god hjemmeside, som kommer til at kunne tjene din virksomhed godt i mange år.

Hvis opgaven er for stor…

Hvis du finder ud af at det ikke fungerer at lave det hele selv, så skal du endelig bare følge det link der var i det forrige afsnit, og kontakte dem. Det er helt forståeligt hvis ikke du synes det er arbejdet værd, at bruge en masse tid på, og du kan måske også få et bedre resultat ud af at lade nogle andre gøre det for dig. Det er de færreste der bare lige kan ryste en hjemmeside ud af ærmet. Især hvis det skal være en hjemmeside der er noget værd, og en der er flot at se på. En der har lavet 100 hjemmesider før, kan jo lave en bedre hjemmeside end du kan som nybegynder, det er jo klart. Det koster også noget mere, men det kan være det er pengene værd, hvis der er flere der får lyst til at blive kunder hos jer.

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *