Sådan laver du forbedringer i din bolig

forbedringer af bolig

3 år siden |  0 comments  |  Sådan...

Man har jo lov at drømme: et pænt hjem, der sparer penge for dig. Lyder det som en by i Rusland, så læs med her.

En flot og glad bolig, der samtidig vil spare penge – her er et bud på hvordan du gør det med kun to ting … og som en lille bonus forøger det samtidig værdien af dit hus.


Sandblæsning af din bolig


Der er ikke noget at sige til, at når dit hus står udenfor hele tiden og skal tåle alt slags vejr, at det så godt kan blive lidt trist i længden. Vejret er ikke altid dets ven, og det kan være svært at få fat i en så stor paraply, det samler let skidt til sig, og diverse planter har det med at begynde at gro på det. Din bolig kan derfor godt komme til at føle sig lidt gammel, så det er ikke altid lige let at være et hus. Så hvorfor ikke forkæle det med en makeover i ny og næ. Vi mennesker bliver jo også så glade for at få en ny frisure eller noget nyt tøj af og til, og det er helt det samme med dit hus, det skal også forkæles. Det er jo trods alt det, der altid er der, når du kommer hjem, og som bliver så glad for at se dig, når du kommer op ad indkørsel.

Og man kan jo virkelig forbedre og forkæle sin bolig på et utal af måder, og her er sandblæsning da også bare en af dem. Så hvis dit hus er blevet lidt trist og kommet til at se lidt slidt og gammelt ud, hvilket det jo let kommer til med tiden, når det står derude i både regn og blæst, så er sandblæsning en mulighed for at give det en makeover.

Og udover at gøre huset glad, så bliver man jo selv helt glad helt ned i storetåen, når man kommer hjem og ens hus bare ser flot ud, og det bare står knivskarpt lige fra top til tå.


Opvarmning af din bolig med jordvarme


Godt, når du så har fået forskønnet din bolig med sandblæsning, så er vi kommet til det andet punkt; det der med at spare penge på din bolig, og her snakker vi om at spare penge på varmen. Det er for øvrigt også noget, som huset vil blive glad for, for det bliver så dejligt varmt indeni, når du tænder for varmen, og jo billigere varmen er, jo mere kan du jo skrue op.

Jordvarme er en mulighed for at spare penge på din bolig – og for øvrigt samtidig få en grøn opvarmning, hvilket dit hus også vil sætte pris på, da det jo skal stå ude i luften døgnet rundt. Selvfølgelig skal der medregnes en omkostning, når du i første omgang lægger om til jordvarme, men når det først er der, ja så er jordvarme pris betydelig lavere, end for mange andre opvarmningsmetoder.

Så sandblæsning og jordvarme kan tilsammen give dit hus det ekstra pift, det står og mangler.

EFTERLAD EN KOMMENTAR :

RELATEREDE ARTIKLER :

Bordfodbold – en kort historie om dette populære spil

By SlangerupKomm.dk

Bordfodbold er et utroligt populært spil og har været det i mange år. Derfor er det måske heller ikke så forbløffende, hvor mange forskellige versioner, der egentlig eksisterer omkring udviklingen af bordfodboldbordet. For der findes faktisk en del v...

Bliv den ultimative betting strateg

By SlangerupKomm.dk

Betting handler om at forstå sine omgivelser. Som sådan minder spillemarkedet om ethvert andet marked, hvor bestemte meninger eller en bestemt konsensus er dominerende på et givent tidspunkt. De allerbedste spillestrateger formår at se huller i mark...
super seo

Hvordan skaffer jeg flere backlinks?

By SlangerupKomm.dk

Backlinks. Det kan da ikke være så svært at skaffe? Det er da enten bare at betale sig fra det eller også kontakte en masse mennesker, og spørge om de ikke vil linke til en. Det kan rent faktisk være så enkelt, hvis man har en hjemmeside, som har en...