3 gode grunde til at du bør investere i trampolin til nedgravning

nedgravet-havetrampolin

Når du overvejer at købe trampolin, så er der to modeller du kan vælge i mellem. Dem med ben, og dem uden. Dem uden ben er den slags trampolin der kaldes en nedgravningstrampolin, da den er lavet til at blive gravet ned, så den bliver ’en del’ af din have, mens trampoliner med ben blot står ovenpå græsset.

Der findes en masse fordele ved nedgravningstrampoliner, både æstetetiske, praktiske og sikkerhedsrelaterede. Når du er færdig med at læse denne artikel, vil du helt sikkert være overbevist om hvilken slagt trampolin, du bør investere i.

1. Det æstetetiske

Trampoliner kan være store og klodsede og have stående i haven. De har et højt net der blokere udsigten, de fylder rigtig meget og så er de sjældent det kønneste at kigge på.

Med en nedgravningstrampolin mindsker du både hvor meget de fylder og hvor meget de dækker for. Den nemmeste måde at lade være med at kigge på noget er trodsalt blot at grave det ned. Hvilket er hele pointen med en nedgravningstrampolin.

Som en ekstra lille bonus behøves du heller ikke at slå græsset nedenunder trampolinen, hvilke ofte er ret besværligt hvis du investere i en trampolin med ben i stedet.

2. Det praktiske

En af de måske vigtigste fordele ved en nedgravningstrampolin, er simpelthen at den ofte er billigere. Du køber trodsalt mindre, når du køber en trampolin uden ben, så der er også mindre at betale for.

Når der laves trampoliner med ben skal de også gøre sig en masse overvejelser omkring hvordan de undgår at den letter i stormvejr, og dette medføre ofte ekstra tilføjelser der gør at den stiger i pris.

Hvis uheldet skulle være ude kan en flyvende trampolin også gøre rimelig stor skade på både hus og have, bare stormen er stærk nok.

En nedgravningstrampolin skal du ikke være bange for flyver væk. Den bliver hvor den er blevet begravet – så enkelt er det.

3. Det sikkerhedsrelaterede

Vigtigst af alt er det sikkerhedsmæssige aspekt. Vil du gerne have dine børn ud og lege på trampolinen er det vigtigste selvfølgelig også at du ikke skal sidde indenfor og være bange for at de kommer til skade.

En nedgravningstrampolin er betydeligt mindre risikabel end en trampolin med ben. En af de uheld der kan ske når man hopper på trampolin med ben, er at barnet kan kommer til at hoppe udover eller generelt falde ned.

Med en nedgravet trampolin kan dit barn ikke falde længere end det alligevel kan risikere når det blot står på jorden. Og vil du gerne være ekstra sikker, så findes der selvfølgelig også nedgravningstrampoliner med sikkerhedsnet magen til trampoliner med bens.

Når trampolinen er i jord højde behøves du heller ikke investere i en stige som din børn kan kravle op og ned af – et andet sted du kan risikere uheld som du kan undgå ved at købe en nedgravningstrampolin, der er nem og sikker at kravle op og ned fra. Der er trodsalt næsten ingen kravlen indblandet.

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *