Boliginspiration til de vinterlige måneder

Vinteren nærmer sig og det bliver koldere og koldere udenfor. I weekenden gik vi fra den altid omtalte sommertid til vintertid. Dette skift mærkede vi næsten fra første dag, eftersom nattefrosten ramte med det samme.

Vinteren er en hyggelig tid, men det handler om at tage den til sig. Der findes ikke en tid på året, hvor vi bringer vi flere timer inden døre end lige i øjeblikket. Lige netop derfor holder vi utrolig meget af at snakke om vores hjem, samt hvordan vi kan gøre det så hyggeligt som overhovedet muligt. Selvom vinteren er mørk og kold, handler det om at bringe varmen og lyset ind i hjemmet. I dagens indlæg giver vi dig lidt inspiration til dette.

Mørke aftener giver anledning til levende lys

Hvad er mere hyggeligt end levende lys. Der findes et hav af forskellige lysestager, fade- og meget mere man kan bringe en rigtig god stemning ind i stuen. Danske Hübsch har i deres nye kollektion masser af præsentable møbler, der er meget velegnet til boligindretningen.

Vi kan ikke få nok af velour

Hvem havde troet af denne overskrift skulle være noget man skulle læse i år 2017? Men det er nu ganske rigtigt. Velour har sjældent været mere populært, end den er lige i øjeblikket. Vi ser flere trends, både fra 70’erne – men også 90’erne og 00’erne der i kombination danner rammerne for den moderne boligindretning i dag. Velour er ikke kun populært på diverse møbler, men også i tøjproduktion ser vi mere og mere velour i gadebilledet. Dette er i øvrigt heller ikke unaturligt, at disse to verdener inspirere hinanden.

Spar ikke på farverne

Hver ikke bleg for at bruge farver. Skab personlighed ved at give kontrast og kant i dit rum. Det behøver ikke nødvendigvis være vægge, gulve eller et loft der males. Møbler/ nips har generelt en rigtig god funktion, ved at sammensætte gennemgående farver i rummet.

Et lille ekstra tip – som udgangspunkt bør du være opmærksom på rummets størrelse. Et lille rum bør som udgangspunkt være lyst og åbent. Udfordringen bliver ellers at der skabes hurtigt en hulestemning.

Vi håber at ovenstående kan bruges til din boligindretning. God dag :- )

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *