Træt af rynker og slap hud? Her får du en guide til, hvordan du vælger den rigtige Botox-behandling

Rynker fikset af botox

Udseende betyder meget for de fleste mennesker. Især kvinder kan være ekstra tilbøjelige til at se små fejl og mangler, når de dagligt kigger sig selv i spejlet. Det kan være alt fra synlige rynker til en følelse af at have fået slappere hud enkelte steder i ansigtet. Med en Botox-behandling har du mulighed for at reducere de fejl og mangler, du går og irriterer dig over. Men hvordan tager du skridtet videre og vælger den rigtige behandling?

Hvad vil du have lavet?

Først og fremmest er det vigtigt, at du nøje overvejer, hvad du ønsker at få lavet. Handler det om reducering af rynker, synligere kindben eller tandkødsmil? Derefter bør du stille dig selv det spørgsmål, om det virkelig er så slemt, som du selv synes. Hvis du ikke kan slippe tanken om, at du bare må have det lavet, er næste step at undersøge de forskellige behandlingsformer. Måske kræver det kun en lille behandling for at få det ønskede resultat.

Hvad bør du kigge efter?

Det kræver nøje overvejelser og research, inden du endeligt beslutter dig for en klinik. Det er vigtigt, at du først og fremmest læser om de forskellige klinikker og derefter tjekker de anmeldelser, der ligger rundt omkring på nettet. Det bedste vil være, hvis du kender klinikken på forhånd, eller kender nogen, der allerede har fået foretaget behandlinger lige præcis det sted. Det vil også spare dig for diverse bekymringer og usikkerheder, inden du får behandling.

Hvor kan du få Botox?

Der findes mange skønhedsklinikker, hvor læger og kosmologiske sygeplejerske foretager behandlinger med Botox. Du kan derfor allerede stole på, at behandlingen bliver udført af professionelle folk, der ved, hvad de laver, og som kan guide dig til at få den rette behandling. Dog bør du undersøge personalet nøje, inden du beslutter dig for en klinik. Det er især vigtigt at tjekke, om klinikken er registreret til at må give Botox.

Hvad er Botox?

Botox er en behandlingsform, der bliver sprøjtet ind i musklerne. Dine ansigtsmuskler vil blive lammet, ligeså snart Botoxen bliver sprøjtet ind de steder, du er blevet enig med sygeplejersken eller lægen om. Efterfølgende vil huden blive glattet ud i tilfælde af, at du har fået det for at reducere eventuelle rynker.

Hvad koster det?

Priserne afhænger af hvor mange steder, du ønsker at få Botox. Det kan være alt fra 400 til 6.000 kroner for rynkebehandlinger. Derefter skal du være opmærksom på, at behandlingerne kun holder eks antal måneder – derefter kræver det en ny behandling, hvis du vil bevare resultatet. Det kommer også meget an på hvilken klinik, du vælger. Så generelt må du regne med, at prisen afspejler omfanget af behandlingen.

Bestil tid

Hvis du stadig er usikker på, om det nu er det rigtige at gøre, kan du ringe ind til klinikken og aftale en almindelig samtale. Samtalen vil højest sandsynligt være en forundersøgelse, hvor du snakker med behandleren om forløbet. Her har du mulighed for at stille alle de spørgsmål, du vil. Desuden vil behandleren kunne guide dig i den rigtige retning, så du får den helt rigtige Botox-behandling.

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *