Er din sjæl fyldt med ro? Så kan du f.eks. prøve en mindfulness instruktøruddannelse

Hvis din krop og sjæl er i en stor balance, så kan du f.eks. prøve en mindfulness instruktøruddannelse. Det vil ikke kun gøre dig selv godt, det vil også hjælpe andre, når du på et tidspunkt er klar til at undervise andre. Du kan på den måde sprede din indre ro.

Find din indre ro ved at sidde og nuldre med garn

Måske er du i virkeligheden et menneske, som er har en utrolig stresset hverdag. Som de fleste ved, er det hverken godt for dig selv eller de mennesker, du omgås. Det kan tage hårdt på dit helbred, og i sidste ende kan det være livsfarligt. Måske ender det ud i, at du må blive sygemeldt fra arbejdet, hvilket ingen dybest set ønsker. Vi ønsker alle at være sunde og raske.

Et forslag fra os er, at du kan begynde at sidde og nuldre med garn. Det er for rigtig afstressende, da man bare sidder i sin egen lille verden og koncentrerer sig om garnet. Du behøver selvfølgelig ikke bare at sidde og nuldre det, du kan også rent faktisk prøve at strikke noget ud af det. På den måde kan også få lavet nogle lækre halstørklæder eller nogle rigtig fine sokker. Det kommer jo an på, hvor avanceret det skal være.

Det er hvert fald en god start, hvis du ikke lige har pengene eller tiden til at tage til nogle yogaklasser. Eller som nævnt ovenfor, så har du måske heller ikke lige tid eller lyst til at blive mindfulness instruktør.

Har du alligevel lysten til at blive mindfulness instruktør, kan du altid besøge hjemmesiden www.heinrichjohansen.dk. Henrich Johansen gør dig med glæde klar til at undervise andre, selvfølgelig så længe at det er mod betaling. Der er flere forskellige kurser, du kan tage, så det er med at komme ind på hans hjemmeside og se, hvad du kan vælge imellem

Spørg bare Wikipedia

Wikipedia har med garanti en masse forskellige måde at bliver afstresset på. Der er jo ikke det, som Wikipedia ikke kender til. Du kan f.eks gå ind på deres hjemmeside og søge efter ”afstresning”. Det vil sikkert give dig nogle sjove gamle ritualer fra eksempelvis buddhister, da de jo er ret velkendte for deres måde at tage alting super roligt på.

Du kan måske også finde ud af, hvad stress og afstressning gør ved kroppen. Hvis du først finder ud af, hvor slemt det egentlig er for din krop, at du går rundt og stresser, så skal du nok blive motiveret. Vi vil råde til, at man prøver at se i øjnene, at ens krop ikke kan klare hvad som helst.

Der er altså overordnet en hel masse forskellige måder at bliver afstresset på, det er lige hvilken en, man skal vælge. Generelt er yoga super populært, så hvis man ikke vil skuffes, kan man starte der. Ellers kan man købe sig noget garn, og se om det virker.

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *