Giv dit hjem et personligt pift i den moderne retning

dejligt hjem

Vi kender det alle – du har stirret dig blind på rummene i dit hus eller lejlighed, men du kan mærke, at der mangler noget eller, at der skal ske en ændring. Hvis din stue eller dit soveværelse skal piftes lidt op, er plakater den perfekte løsning til at få et moderne og stilet udtryk. Herunder kan du læse meget mere om, hvordan og hvorfor du skal have nogle plakater op på væggene i dit hjem.

Plakater er et udtryk for din personlighed og interesser

I det moderne hjem er malerier blevet erstattet med plakater af flere årsager. Først og fremmest kan det være svært at finde et maleri af noget, som du lige netop interesserer dig for. Derefter koster malerier tit en del penge, især hvis du køber dem fra første kilde, dvs. maleren selv. Sidst men ikke mindst er det blevet en smule forældet at have malerier.

Plakater kan hænge i alle rum i dit hjem. Uanset om du har en minimalistisk indretning, eller om du foretrækker at have meget nips stående, er tomme vægge ganske enkelt lidt kedelige at se på. Især hvis du bor i en lejlighed med højt til loftet, kan en tom væg virke intimiderende og kold. Derfor er det klædeligt med en indrammet plakat eller to, da det skaber en særlig stemning i rummet. Det gør, at rummet føles mere hjemligt og dermed mere hyggeligt at være i. Det er vigtigt, at dine plakater siger noget om dig som person. Hvis du har en plakat af et motiv, du umiddelbart er ligeglad med, bidrager plakat ikke ligefrem til en personlig indretning. Men hvis du har en eller flere plakater hængende, som afspejler en af dine interesser, vil det straks være synligt for dine gæster.

Tips til indretning med plakater

Først og fremmest ser plakater allerbedst ud på væggen, når de er rammet ind. Det får dine plakater til at stå frem, når de har en ramme om sig. Plakatrammer kan fås i træ, metal og plast. Vælg den ramme du bedst kan lide, og som passer bedst til din indretning.

Du kan også have en serie af plakater hængende. ’En serie’ skal forstås som et forløb af plakater, som alle hænger sammen. Dette kunne være en serie af f.eks. forskellige blomsterplakater eller dyreplakater. Det er stilet at have tænkt over måden, som plakaterne forløber på.

Hvilke typer af plakater kan jeg få?

Som du nok ved, findes der utallige motiver til plakater. Hvad end du gerne vil have en plakat af en særlig film, musiker eller kendt personlighed, er det altid til at opspore. Men plakatkunsten stopper ikke allerede her. Der er utallige plakater af kunstværker, dvs. kendte malerier som ellers ikke er tilgængelige for den gængse borger, men som du kan have hængende takket være plakatkunsten.

Der findes vintageplakater, rejseplakater, dyreplakater, designplakater og meget mere. Det der bl.a. det store udvalg, der gør det værd at udforske plakatverdenen, hvor alle kan finde en plakat til deres smag.

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *