Køb de rette fodboldstøvler online – din guide

fodbold

Selvom mange mener, at det er risikabelt at gå på jagt på internettet, når der skal shoppes de næste par fodboldstøvler, er der masser fordele. Du har nemlig det klart største udvalg og de bedste priser.

Der er dog lige nogle ting, som man skal være opmærksom på før, man bestiller de næste gyldne støvler. For at du finder de helt rigtige fodboldstøvler, der både passer til dig som fodboldspiller, og din specifikke fod, er der nemlig en række overvejelser, som man bør gøre før man bestiller dem. Om de skal lave masser mål, løbe fra alt og alle, eller blokere skud og tackle igennem, findes der fodboldstøvler, der passer perfekt til dig. Vigtigst af alt er dog, at de sidder godt på netop din fod, og at de er lækre, så du bliver glad af at spille i dem.

Materialer

I dag laves fodboldstøvler efterhånden i mange forskellige slags materialer. Der findes stadig de klassiske støvler i skin og læder, men efterhånden vælger de fleste at få deres fodboldstøvler i de nyere og lettere syntetiske materialer.

Om du skal vælge en fodboldstøvle i skin/læder eller det nyere kunststof materiale afhænger både af de udtryk og farver, du godt kan lide at vise frem og din personlige holdning, men især også af de kvaliteter, du søger i dine fodboldstøvler.

Skin- og læderstøvler

Skin- og læderstøvler udvider sig mere, og kan derfor føles som om, at de sidder bedre på foden. De er derfor også gode, hvis du har en bred fod, der har svært ved at passe ned i mange fodboldstøvler. Derudover vil du opleve en bedre føling med bolden, når du modtager en lang aflevering eller skal lave snævre driblinger. De er derfor perfekt for dig, der elsker at udvise god teknik under kampe, og så afspejler de jo bare de gamle legender og den romantiske tanke om fodbold.

Kunststofstøvler

Det nyere syntetiske materiale fylder i dag rigtig meget på fodboldstøvlemarkedet. De kan laves med en utrolig lav vægt, og er derfor perfekt for dig med fart i fødderne. De kan ikke udvides så meget som læder og skin, men når de passer til din fod, føles de som om, at du ingen støvler har på. Kunststofstøvlerne dækker både de billigste fodboldstøvler på markedet såvel som de dyreste.

Prøv støvlerne før du tager dem på græs

Hvad enten du vælger at prøve støvlerne i en fysisk butik eller bestiller dem på nettet, så er det vigtigt, at du prøver dem derhjemme, før du tager dem med til fodbold. Hvis du bestiller dem på nettet, kan du altid sende dem tilbage, hvis du ikke har brugt dem på græs. Det er vigtigt, at du prøver dem med rigtige fodboldsokker på, samt at det er sidst på dagen, da dine fødder her vil være maksimalt hævet ligesom under en fodboldkamp.

Når du mærker efter, om de passer, skal du stå op og have 0,5-1cm luft foran dine tæer. Det er også vigtigt, at du stikker hånden i støvlen og mærker efter irriterende syninger og mærker, før du endeligt tager dem på til træning. Nu er du klar til at bestille dine næste fodboldstøvler.

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *