Primadonna undertøj, lingeri og BH’er m.m. er et hit hos de danske kvinder

Siden1865 har dette mærke af undertøj, lingeri m.m. været et hit blandt kvinder verden over, Primadonna startede i Belgien og produceres af Van De Velde, hvorefter deres mange corsager med ekstra støtte, bredte sig til de nærliggende lande indenfor ganske få år. Især i Danmark bliver Primadonna undertøj, lingeri og BH’er m.m værdsat af kvinder i alle aldre, grundet de større størrelser, der ikke fås hos særlig mange forhandlere. Primadonna har specialiseret sig i den fyldige barm, og leverer støtte og lækkert undertøj fra D-H skål.

De mange forskellige designs gør at man som kvinde vil kunne finde undertøj fra Primadonna, der matcher ens personlige stil uanset ens alder, højde og drøjde. Der findes derudover en masse forskellige typer undertøj fra dette mærke, at man også kan finde andet end blot almindelige BH’er og trusser, såsom bodyshapers, badedragter og bikinier og meget andet i lingeri-genren. De mange forskellige stoftyper og farvenuancer og sammensætninger gør det muligt at sammensætte sin garderobe ud fra Primadonna undertøj, eller altid have en bh og et par trusser, der matcher aftenkjolen når man skal i byen for at undgå sorte skygger under tøjet.

Kurvede kvinder kan også nyde godt af Primadonna undertøj, lingeri og BH’er m.m.

Et af de store problemer for kvinder med kurver er at disse ofte ikke har lyst til at tage ud og købe nyt undertøj, da undertøjssæt og lingeri i skålstørrelserne fra D og opefter oftest ikke er særlig sexede og indbydende. Som en kurvet kvinde ønsker man også at finde BH’er og lingeri der har fine blonder, flotte farver og som giver støtte de rigtige steder, dette er et problem som Primadonna undertøj har taget hånd om, da man her kan finde undertøj og lingeri i alle kategorier i smukke designs og med livlige farver. Man kan slippe for de såkaldte brede ’mormorstropper’ og undgår de mange hægter i ryggen, da støtte og komfort er tænkt ind i designet, så man stadig føler sig frisk og sexet når man tager tøjet af og stolt fremviser undertøjet.

Sæt skub i sexlivet med nyt Primadonna undertøj og lingeri

Hvis man som kvinde ikke føler sig sexet når man smider bukser og bluse vil dette ofte have en effekt på ens sexliv, hvilket hverken er sjovt for kvinden selv og hendes partner. Primadonna giver kurvede kvinder i alle aldre muligheden for igen at føle sig sexede og endda tilbyder muligheder, der gør at man kan sætte skub i sexlivet med lingeri, BH’er m.m., der sætter gang i fantasien og indbyder til små modeshows i soveværelset foran ens partner. Primadonna undertøj og lingeri er en gammel virksomhed, der siden forrige århundrede har haft kurvede kvinders behov for øje og taget højde for de behov, der er i hverdagen for at få ekstra støtte. Man behøver ikke længere at nøjes med en BH eller lingeri i for små størrelser for at finde noget pænt, da man i Primadonnas sortiment finder det hele.

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *