Sådan holder du længere i sengen

Sådan holder du længere i sengen

De fleste mænd kender problemet i at komme for hurtigt under sex. For nogle er det en upraktisk, irriterende hændelse. For andre er der en del ydmygelse tilknyttet oplevelsen. Med bedøvende kondomer kan dette undgås.

Hvordan bedøver kondomerne?

Kondomernes formål er for det første at beskytte imod uønsket graviditet og alskens sexsygdomme. Det gør alle kondomer. Men bedøvende kondomer har et andet formål, nemlig at udskyde mandens udløsning under sex. Det er et alment problem for mange mænd, at de kommer for tidligt under sex i forhold til, hvad de gerne ville. Nogle oplever at have meget lidt kontrol over deres egen orgasmer, og det kan være en klods om benet i et sexliv.

Disse kondomer har bedøvende creme på. Den form for creme, de er smurt ind i er noget benzokain-creme, som bedøver lokalt. De bedøver selvfølgelig ikke fuldstændigt, men de nedsætter følsomheden i penishovedet for en stund, hvilket kan forlænge samlejet, fordi det resulterer i, at manden ikke kommer nær så hurtigt, som han ville med et almindeligt kondom.

Det skal siges, at der er forskel på, hvordan mænd reagerer på denne creme – nogle oplever den bedøvende effekt i højere grad end andre. Uanset hvordan man selv er, er det værd at give et skud, hvis man oplever problemer i sexlivet, fordi synes, at man for ofte kommer for hurtigt.

Er det farligt?

Der er intet farligt ved at bruge bedøvende kondomer. De er naturligvis blevet testet godt og grundigt, og mængden af creme, der er inde i kondomet og derved er i direkte kontakt med penis er nøje afmålt. Effekten varer desuden kun i en begrænset mængde tid, så man skal ikke være nervøs for at gå rundt hele dagen med et følelsesløst skridt.

Med henblik på ingredienserne i den bedøvende creme er de naturligvis også ganske ufarlige for huden. Der er intet giftigt i cremen og den er også udviklet med øje for, at huden på og omkring penis er yderst følsom.

Hvad hvis et bedøvende kondom ikke er nok?

Hvis man stadig, efter at have prøvet kræfter med kondomer med bedøvende creme, oplever, at man kommer for hurtigt under sex, er der stadig noget, man kan gøre. Der findes nemlig nogle særlige servietter, der hedder BlivVed. Denne serviet indeholder de nogle af de samme ingredienser, som den bedøvende creme fra kondomerne. Det betyder, at hvis man smører sig med denne serviet inden samleje, kan man opleve at holde længere i sengen.

At tale om det

Noget, der er rigtig vigtigt, når det kommer til sex, er at tale om det. Hvis man er i en relation, hvor manden føler sig på en bestemt måde over at komme for tidligt, er det vigtigt at tale om det på en måde, så alle føler sig tilpas og tryg i situationen. Som partner til én, der kommer tidligt, er det vigtigt at udvise forståelse for problemet og behandle det kærligt og omsorgsfuldt uden at gøre nar eller lave sjov med det.

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *