Sådan vælger du, hvilke smykker og ure der passer bedst til dig og din stil

Kvinde smiler og kigger i spejl på sig selv

Smykker og ure er og har altid været en klassisk accessory, der kan være med til at slå tonen for din stil an, og som både kan gøre dit outfit mere festligt eller tone det ned – alt afhængig af, hvilke smykker og ure du vælger.

Men hvordan finder du ud af, hvad du skal vælge? Og hvor meget skal du have på ad gangen? Find svaret herunder.

Hvad er din stil?

De fleste mennesker har en relativt klar idé om, hvad de kan lide, og hvad de ikke kan lide, når det kommer til mode og stil. Og herunder falder altså også smykker og ure. Du går aldrig galt i byen med at vælge noget, du er helt vild med.

Og i den forbindelse vil du oftest også se på, om du synes, at disse smykker og ure klæder dig, om de understreger nogle af de ting, du godt kan lide ved dig selv, og om de komplimenterer for eksempel din hudtone eller andre forhold ved dig selv, som du er glad for.

Det kan være, at en halskæde falder utroligt smukt ned over dit bryst, eller en ring fremhæver din hudtone. Det kan også være et par øreringer, der får din øjenfarve til at poppe frem, eller et armbånd, der komplimenterer din forlovelsesring.

Hvis du til gengæld finder smykker og ure, som er pæne i indpakningen, men som du synes ser forkert ud på dig, så skal du lade det ligge. Du vil højst sandsynligt aldrig få det brugt, hvis ikke du føler, at det gør noget godt for dig.

Hvor mange smykker og ure skal du have på?

Spørgsmålet for så vidt angår ure er temmelig nemt at besvare: de færreste har mere end ét ure på, og det er da også rigeligt. Men med smykker kan det være lidt mere udfordrende. Du vil typisk have mere end ét smykke, og oftest vil du også have lyst til at have det hele på på én gang.

Og i så fald er der godt nyt til dig. Det har nemlig aldrig været mere populært at tage mange ringe på eller sætte halskæder og armbånd i lag. Det kan være med til at give dine smykker et helt unikt og personligt udtryk, og de bliver i meget høj grad udtryk for din stil. Derudover kan du meget nemmere lege med en masse forskellige kombinationer og på den måde hver dag føle, at du har et nyt smykke på.

Skal du vælge dyre eller billige smykker?

I første omgang afhænger valget naturligvis af dit budget, og hvad du har råd til. Men dernæst afhænger det også af, hvad formålet med købet er. Er det meningen, at du gerne vil have et smykke eller et ur, som skal følge dig livet ud, skal du altid vælge den høje kvalitet over alt andet – og det kommer som oftest med en højere pris. Vil du blot have en ring eller halskæde, der er moderne lige nu, og som blot skal holde en enkelt sæson, kan du sagtens kaste dig over de lidt billigere styles.

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *