10 gaveideer til ham, der har alt

10 gaveideer til ham, der har alt

Det er vel ingen hemmelighed at det kan være svært, hvis ikke stort set umuligt, at finde den perfekte gave til mænd.

Når en af mændene i dit liv skal fejres, kan selv de mest opfindsomme sjæle have svært ved at få nogle gode gaveideer til ham.

Men fat mod, der er hjælp at hente, hvis blot man er kreativ: Derfor er der nedenfor samlet 10 gaveideer til ham du holder af, rangerende fra det sjove og seje, til det særligt personlige.

En tur i helikopter

Ikke en billig gave, men uden tvivl én der kan huskes hele livet igennem. Helikopterflyveture udbydes næsten alle steder i Danmark, og udgør en ideel gave

Selv mænd der samler på tilsyneladende alle former for gøgl og gadgets, har næppe en helikopter stående ude i haven.

En tur i bil

Er manden i dit liv lidt mere ”jordnær” kan du frem for en flyvetur tilbyde at opfylde en rigtig drengedrøm. Køb ham en tur i Ferrari, og lad hans indre drengerøv få fuld gas.

Lidt ”skæg”

Har han et skæg der skal passes, er skægremedier en god gave der let kan gøres lidt mere ”sjov” ved at købe de mere ”specielle” sæt, såsom skægolier i forskellige varianter eller skægvoks med duft. Kun din fantasi (og hans skæg) sætter grænsen for gaveideer til ham.

Dåseøls køler

Dåsekølere er sjove gaver, der kan fås i en bred vifte af farver og motiver – og så egner de sig perfekt som gave i de varme danske sommermåneder.

Et weekendophold

Til en partner er dette måske også at give sig selv en gave, men hvem siger lidt selvforkælelse ikke er sundt?

Alle elsker at få tilbudt en ferie, hvor det er muligt at slappe af.

Lidt til grillen

Selvom det er en myte at alle mænd kan grille, er der uden tvivl mange mænd der holder af denne tidløse tradition: Derfor falder en grillpande eller andre smarte og praktiske redskaber til grillen ofte i god jord.

Et ølsæt

Der er adskillige steder på nettet der tilbyder spændende (og smukt indpakkede) kasser/sæt med forskellige øltyper, alt efter smag. Visse tilbyder kun danske varianter, mens andre bryster sig af at indeholde øl fra adskillige spændende steder i verden.

Whisky/øl glas med indgravering

Glas med titel og navn er altid et hit – ikke blot fordi de er praktiske, men fordi hver gang han snupper en tår, vil han trække på smilebåndet ved synet af hans navn under titlen ”Dejligste mand”.

En ny skjorte

Af en eller anden årsag er det de færreste mænd der bryder sig om shopping, så tøjgaver værdsættes ofte mere end man skulle tro. Brug lejligheden til at købe en skjorte, der er lidt mere ”lækker” end de han normalt går med.

En sjov elektronisk gadget

Inden i enhver mand, findes en lille dreng der elsker nyt legetøj.Sjove elektroniske gadgets bringer let smilet frem og kan fås i et hav af varianter. Lad ham få afløb for sit indre legebarn med små elektroniske droner, eller ræse rundt i have med en lille elektrisk bil: Man bliver aldrig for gammel til at have det sjovt.

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *