Sjove spil til festen – hvilke muligheder er der?

Sjove spil til festen

Hvis en fest skal være rigtig sjov, så skal den byde på en lang række aktiviteter. Det kan bl.a. være i form af et sjovt spil eller leg. Der skal dog ikke herske tvivl om, at det er noget, du har et væld af muligheder for. Det kan derfor være svært at vælge den rette leg eller spil, men her kan du få en række forslag til spil til festen.

Det er ikke dem alle, der vil falde i din smag. Derfor handler det også om at udvælge en leg eller et spil, der passer til den fest, du skal holde. Der bør nemlig være tale om et spil eller en leg, som alle føler, de kan være med til – så er det en del sjovere. Find derfor lidt inspiration herunder, og vælg det, du finder bedst.

1. Jeg har aldrig

Jeg har aldrig er ét af de mest velkendte spil til festen. Det er et spil, de fleste kender. Derfor er det også nemt at sætte i gang, da folk ikke skal have forklaret reglerne inden. For at denne leg skal fungere, så er du dog nødt til at have et godt flow af spørgsmål. Heldigvis kan du finde mange jeg har aldrig spørgsmål online.

2. Beer Pong

Du kan være sikker på, at Beer Pong også altid er et sikkert hit. Det er et sjovt spil, der også får aktiveret folk lidt, så man ikke blot sidder på sin plads hele aftenen. Det kræver blot 12 plastikkrus og en bordtennisbold. Det er dog en god idé at have flere krus og bolde, så de kan skiftes ud, hvis de går i stykker eller bliver væk.

3. Vandfald

Vandfald er også en rigtig sjov leg. Her er der dog tale om et spil, der har nogle lidt mere omfattende regler. Det er derfor en god idé, at du har reglerne ved hånden. Det skal spilles med kort, som skal trækkes fra en cirkel. Alt efter hvilket kort, det er, så har det en form for konsekvens – som du slev skal tage eller dele ud.

4. Ølbowling

Hvis du har plads til det, så er ølbowling også en sikker vinder. Her skal fire spillere dele sig op i to hold. De skal hver især placere en dåse mellem deres to stole. Det modsatte hold skal så forsøge at vælte denne dåse. Det er én af de mest velkendte druklege, hvorfor det også kun er få, der skal introduceres til denne leg.

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *