3 tips til dig, der vil have skæg

Kalder alle mænd, der pønser på at arbejde på en mere fyldig og mere prægtig skægpragt! Dette er den første artikel, du bør læse, hvis du hører under denne kategori. Her kan du nemlig få hjælp og tips til, hvordan du kommer i gang.
Det at gro et skæg er nemlig en proces. Og det er ikke en proces, der nogensinde stopper. For skæg er organisk og levende, og det bliver ved med at gro. Hvordan du vil have dit skæg, og hvordan du skal holde det, er derfor altid til forhandling.

Et velplejet skæg er vigtigt

Det ultimativt mest vigtige, når det kommer til skægvækst, er dog uden tvivl, at du er bevidst om, at du har det. Lader du bare skægget gro vildt, så ender det nemlig helt sikkert ikke godt. Et uplejet og skævt skæg har helt sikkert aldrig klædt nogen.
Hvordan dit skæg skal se ud og side, er derfor én ting. Hvordan du passer på det og holder det er en anden. Og begge dele er essentielle for, at din kommende rejse ind i skæggets verden bliver en succes. Her kommer 3 tips til hvordan du får dette til at lykkes.

Invester i en skægtrimmer

Dette er nok noget af det første, som du bør gøre. En skægtrimmer er nemlig både smart og helt ideel i forhold til at trimme skægget og holde dets facon og form pænt. Det gode ved en skægtrimmer er, at den er nem at bruge – også for dig uden videre erfaring med hold af skæg.
Der findes mange skægtrimmere på markedet, og der er fordele og ulemper ved dem alle. Men det kan godt betale sig at købe en ordentlig model, som holder godt. Du kan se forskellige bud på skægtrimmere her.

Konsulter en barber

Det er på ingen måde fordi du behøver at rende til barber i tide og utide, når du har fået dig et skæg. Men et sjældent besøg kan være en rigtig god idé – ikke mindst for at få noget inspiration og sparring.
Det er nemlig ikke altid nemt selv at vurdere hvilken type af skæg, der passer godt til en. Nogle mænd har rigtig godt styr på det. Men har du aldrig haft skæg, så har du intet udgangspunkt for at vide, hvad der ser godt ud til dit look og dit ansigt. Det ved en barber til gengæld, og derfor kan du starte med at aflægge den lokale barber et besøg.

Plej skægget med produkter

Plejeprodukter er et ord, som får mange mænd til at stejle. De mener ikke, at de har brug for at smøre sig ind i cremer og olie og duppe sig med parfume for at se godt ud.
Og det behøver du da heller ikke. Men det kan faktisk gøre underværker for dit skæg, hvis du en gang imellem plejer det en smule. Det kan være med lidt lækker skægolie, med en god skægbalsam eller noget helt tredje.

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *