Bakkens bedste restaurant

Bakken er lidt af en kulturinstitution her i Danmark og de fleste danskere har på et eller andet tidspunkt hørt om den eller oveni købet været der. Bakken ligger i Dyrehaven ved Klampenborg 10 kilometer nord for Købehavn.

Udover at være en af de mest besøgte attraktioner i Danmark, er det også verdens ældste forlystelsespark, den er grundlag helt tilbage i 1583. Bakken er grundlagt som en markedsplads og gennem årene udviklede sig til en forlystelsespark da gøgler hver sommer slog sig ned på i området og underholdte gæsterne.

Nu om dage er Bakken en forlystelsespark med 33 kørende forlystelser, musikalsk underholdning og restauranter. Der er flere gode restauranter på Bakken, men den bedste er stadigvæk Restaurant Peter Lieps Bakken.

Blandt kendere er Peter Lieps ikke uden grund kendt som Bakkens bedste restaurant igennem hele sommerhalvåret er restauranten flittigt besøgt af turister og lokale. Peter Lieps er i sig selv en kultur institution og den blev grundlagt af skovridder Peter Lieps tilbage i 1888 som et traktørsted hvor folk kunne komme ind og få slukket tørsten. Nu om dage er restauranten kendt for sine smukke lokaler og sin høje kvalitet. På Peter Lieps kan du nyde din middag i smukke omgivelser, vi har tre flotte sale, Malerstuen, Pejsestuen, Pejsesalen hvor der kan sidde fra 30 op til 180 personer. Derudover har de de to udendørs arealer Gårdhaven hvor der kan være op til 100 personer og Havebaren hvor der kan være op til 200 personer. Der er således noget til enhver smag og enhver fest, men du skal huske at bestille i god tid hvis du gerne vil leje et af deres lokaler.

Peter Lieps er også meget benyttet når folk skal ind og se cirkusrevyen, det er således en god start på aftnen hvis man vælger at lægge vejen forbi Peter Lieps inden man skal ind og se revy. Restauranten ligger kun nogle få hundrede meter fra Cirkusrevyen. Der serveres derfor også en revymenu i den periode hvor cirkusrevyen spiller.

Deres køkken servere primært fransk inspireret og mad fra det nye nordiske køkken og de benytter os kun af de bedste råvarer. De har gode tilbud på forskellige menuer så der er også noget for enhver pengepung og til enhver smag. Hvis du er vegetar har de også en omfattende vegetarmenu og hvis du specielle ønsker kan du bare skrive eller ringe så skal de nok finde ud af det.

Peter Lieps er beliggende lige udenfor Bakken i den hyggelige og smukke Dyreskov, men selv om de ligger i skoven er de samtidig meget tæt på byen og med gode tilkørselens forhold og parkeringsforhold så du kan sagtens tage bilen herud og være sikker på at kunne finde en parkeringsplads. Der er samtidig heller ikke langt ind til Bakken og du kan gå derind på et eller to minutter. Du får således det bedste fra både Bakken og Dyrehaven her ved os på Restaurant Peter Lieps og de glæder os til dit besøg.

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *