Elsker du Royal Copenhagen, så se med her

I 1775 så et ikonisk stel dagens lys for første gang; nemlig det musselmalede. Det var det første stel, Royal Copenhagen producerede, og med udspring i den smukke krysantemum skabte man et stel, der fortsat er elsket i hele landet den dag i dag.

Hvis du ikke kan få nok af det danske mærke, skal du da helt sikkert købe Royal Copenhagen hos KopK. Her er man lige så begejstrede for de lækre designs, som alle andre er det i dag, og de fører mange varer i den smukke blå farve, som vil passe ind i alle hjem. Royal Copenhagen stel er produkter, der ikke kun har historie, men også tåler at blive brugt.

Den blå farve, der i øvrigt er håndmalet på alle dele, falmer ikke ved brug, og bliver heller ikke slidt, selvom du bruger opvaskemaskine. Endnu en fordel, for så er det ingen sag at bruge sit stel til både hverdag og fest, i stedet for det kun kommer frem sjældne gange til særlige lejligheder.

En klassiker, der består

Det klassiske musselmalede har kun ændret sig ganske lidt over tiden. Det startede med et mere orientalsk udseende, da porcelænsfabrikker generelt hentede deres inspiration og deres ideer til mønstrene i Kina. Men over tid fik stellet sit nuværende udseende, der har et mere nordisk præg, og som derfor tiltaler danskerne.

Samtidig har det musselmalede fået mange familiemedlemmer, da nye og spændende fortolkninger af det klassiske stel har set dagens lys.

Men selv med en del år på bagen kan ingen fornægte, at det klassiske musselmalede har en særlig ånd og historie, der gør, at det fortsat emmer af skønhed, klasse og stil.

Frantz Heinrich Müller, der har grundlagt den Kongelige Porcelænsfabrik, havde næppe forestillet sig, at hans stel ville opnå en sådan succes. Det var et stel for kongefamilien, royale og andre velstillede, da det kom frem, men vi kan i dag alle glæde os over hans evner inden for design, da vi alle kan pryde vores hjem med de smukke stel og dertilhørende genstande.

Prøv et lækkert stel fra KopK

Og denne yndige skønhed sætter man pris på hos KopK, hvor man fører et stort udvalg af det klassiske musselmalede stel med den riflede kant – herunder også det lækre Stel Riflet Mussel-Malet. Dette er et stel, hvor du kan få de klassiske dele, men samtidig moderne krus og skåle, der får stellet til at bevare sin aktualitet, samtidig med der ikke bliver gået på kompromis med historien.

Musselmalet fremstår så smukt i dag, som det gjorde i 1775, og det kan ikke siges om mange andre designs, der kommer og går. Men med musselmalet får du et design, der passer lige så godt ind i dit hjem, som det gør i dine bedsteforældres. De blå blomster på den dominerende hvide baggrund klæder al mad og drikke, om du er til klassisk dansk mad eller moderne fusionskøkken. Det er nemlig det, der kendetegner en klassiker; evnen til at glide lydefrit ind i omgivelserne og afgive lidt af sin klasse og skønhed til alt omkring det. Og lige det får du med det musselmalede. Perfekt til en gave, om det er en gave til dig selv eller en, du holder af.

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *