Gør dig klar til at forlade mor og far – se hvordan her

Er du efterhånden ved at være klar til at forlade mor og fars trygge rede? Er du gammel nok til at bo alene, og glæder du dig til at lave dit eget ”Casa”? Når man står over for at skulle flytte for første gang i sit liv, har man ofte alskens planer om, hvordan det hele skal se ud. Et billardbord dér, en pinballmaskine i hjørnet og selvfølgelig en 50 tommers flimmerkasse. Realiteten er dog ofte, at du må nøjes med et Panasonic TV fra 2011 og et puslespil til underholdning – sådan er livet på budget, hvis man ikke tager sig tid til at finde de gode ting, som ikke koster en bondegård. Vi har dog i denne artikel samlet et par essentielle ting, som du bør anskaffe dig, hvis du har planer om at flytte hjemmefra.

Inviter vennerne til spisning i din nye hybel – ellers kommer de af sig selv

Du har sikkert haft fornøjelsen af at have dine bedste venner på besøg, når du har boet under dine forældres tag. Her har mor og far med garanti stået for aftensmaden, samt alt der hører til. Når du flytter hjemmefra, skal du dog forvente, at dine venner vil indvie din lejlighed med stil. Dette kræver naturligvis, at du har styr på mad, drikke og siddepladser. Ingen gider at stå op, så du skal bl.a. have fat i en ordentlig sofa, nogle stole og måske en seng, som kan benyttes, hvis man skulle være heldig i byen.

Men lad os være ærlige – man er kun heldig få gange i livet, og med vennerne på slæb bliver denne bytur en af de gange, hvor du løber panden mod muren. Om ikke andet slipper du eller dine fordrukne kammerater for at sove på din sofa.

Men hvilken seng skal du vælge? Som den unge mand eller kvinde du er, har du sandsynligvis ikke den største bankkonto. Det skal dog ikke betyde, at du ikke kan få en ordentlig seng eller en ordentlig sofa. Du kan fx kigge på de fantastiske senge fra WeGot, hvor man har et enormt udvalg af prisvenlige senge og sofaer.

Husk det grundlæggende – at bo alene er ingen dans på roser

Men hvad skal du have ud over de større ting som en seng eller en sofa? Du skal naturligvis have hverdagsting, der gør dig i stand til at overleve. Her tænker vi på noget så grundlæggende som puder, dynebetræk, vasketøjskurv, bestik og service. Det er måske åbenlyst, at man skal huske disse ting, men har du måske husket en proptrækker? Eller en oplukker? Du har helt sikkert ikke tænkt på shotglas til din indflytterfest.

Der er altså mange små ting, som man sagtens kan glemme. Et godt råd lyder på, at du går en runde i dine forældres hus og skriver de ting ned, som du føler, du vil få brug for, når du bor alene. Dette er en god måde at sikre sig alle de mest nødvendige ting, man har brug for.

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *