Den perfekte julegave – Kay Bojesen Abe

Det er snart ved at være tid til at kigge på julegaver. Der er måske nogen der vil synes at der er lidt for tidligt, men julechokoladen er begyndt at komme i butikkerne allerede nu, og man er alligevel så lang tid om at få kigget på gaverne og besluttet sig for hvad man vil købe at det er en god ide at starte allerede nu. Ellers risikerer man at ende sammen med alle de andre i en stor lang kø den 23., mens man forsøger at lave de sidste indkøb.

Kay Bojesen Abe

Og når nu vi snakker julegaver er det en rigtig god ide at kigge lidt nærmere på den berømte Kay Bojesen Abe. Du kender sikkert godt allerede aben, den her lille figur af træ med de bevægelige arme og ben, som efterhånden er blevet et ikon på dansk design. Den er så kendt at det ikke er unormalt at Berlingske laver en kæmpe artikel om den og de andre dyr som er lavet.

For Kay Bojesen lavede nemlig ikke kun aber, han lavede faktisk næsten en helt zoologisk have, men det er aben der er den mest kendte og mest populære.

Aben kommer i flere forskellige størrelser. Man kan få en lille udgave der koster lidt under 1000 kr., og som kan hænge på en dørkarm eller på en bogreol, eller man kan få en lidt større udgave som også koster lidt mere, men som man også lægger mere mærke til.

Hvem har glæde af sådan en abe?

Aben fra Kay Bojesen er en utrolig god julegave da den opfylder flere af de ting som en god julegave skal opfylde. Det er et kendt produkt, det er nemt at passe ind i sit hjem, den fylder ikke så meget (så det er muligt at bringe den frem og tilbage derfra hvor I skal holde jul) og den er også nem at bytte hvis ikke man har så meget lyst til at have den, eller hvis man nu har den i forvejen – selv om noget af det andet der også gør at det er en rigtig god gave er at man sagtens kan have flere af den.

Men når det så er sagt er det ikke alle der vil være lige glade for den. For eksempel er det ikke en god ide at give den til børn. Man kunne måske godt være fristet til at give den i garve til et barn for den har et barnligt skær og ser også super godt ud på børneværelset, men man kan ikke lege med den, for så holder den ikke længe.

Så hvis man virkelig gerne vil give den til et barn skal det være til en der er for lille til at forstå at han eller hun får den, eller også skal man give den sammen med noget legetøj så der også er noget at lege med.

Men ellers kan man give den til nærmest hvem som helst. Det vil klart være en fordel hvis modtageren i forvejen er interesseret i, eller måske endda samler på, Kay Bojesen ting da alle produkter i serien går rigtig godt i spænd sammen, men er personen ikke interesseret i den slags kan aben jo være gaven der starter interessen.

Uanset hvad er det en gave som du kan være sikker på vil skabe glæde i ethvert hjem. Køber du den et godt sted hvor man også kan bytte den kan du i hvert fald med sikkerhed give den med ro i sindet, for så er du sikker på at modtageren kan bytte den hvis han/hun alligevel ikke vil have den.

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *