Helly Hansen Regntøj er perfekt til det danske efterår

Nu er det efterår, og som det her bliver skrevet står regnen ned i stråler. Og det er ikke første gang det gør det, faktisk har det regnet rigtig meget det her efterår.

Men det er ikke unormalt – faktisk regner det meget mere nu end det gør om foråret. Det dykker vi dybere ned i her.

Hvorfor regner det så meget om efteråret?

Når det er efterår regner det ifølge navisen.dk over dobbelt så meget som det gør om foråret. Så det er altså ikke noget man bilder sig selv ind eller synes man oplever, det er den skinbarlige sandhed at efterårsvejr er regnvejr.

Forskerne fra DMI forklarer at det har noget at gøre med vejret omkring os, at havene er blevet varmet op i løbet af sommeren, og så når det bliver koldere kommer der ubalance og det altså er det der skaber regnen.

Men det er ikke skidt det hele siger de, og det er jo meget godt at tage med. F.eks. er vi et af de lande i verden der har det bedste grundvand, og det er så fordi at det regner så meget, og vi har heller ingen tørkeperioder så vi har også rigtig meget god landbrugsjord. Så det kan man glæde sig over næste gang man står gennemblødt.

Hvad kan man så gøre ved det?

Selv om det er dejligt at det regner så meget betyder det jo ikke at man behøver blive gennemblødt hver gang det regner, så der er nogle ting man kan gøre selv.

Den første ting er at købe noget ordentligt regntøj. Der er nemlig kæmpe forskel på det man kan købe nede i supermarkedet, og så noget ordentligt mærkevareregntøj, f.eks. Helly Hansen regntøj. Det regntøj som supermarkedet har er lavet på samme måde som man har lavet regntøj på de sidste mange år. Det holder godt nok regnen ude, men det bliver til gengæld helt gennemblødt selv, og det er tykt at have på, og bliver tungt at gå rundt med.

Så er der det regntøj der er lavet af Helly Hansen (og andre lignende firmaer). Her har man blevet ved med at udforske og opfinde, og nu laver man regntøj som ikke bare holder vandet ude, men som decideret afviser vandet.

Det er et ganske særligt syn at se vanddråberne der lander på regntøjet og ikke kan finde nogen måde at sidde fast på, og derfor bare falder af igen.

Og der er flere fordele ved den her måde at gøre det på. For det første ser det bare fedt ud, og det er jo et plus i sig selv, med det betyder også at regntøjet ikke er så tungt at have på, da man kan lave det meget lettere. Og så er det også godt når man skal indenfor igen efter at have været ude i regnen.

Det gammeldags regntøj skal op at hænge til tørre i mange timer inden man kan have det på igen, men regntøjet her skal bare lige rystes, så falder alle regndråberne af, og så kan man hænge det på plads inde i skabet. En sidste fordel er at fordi det ikke fylder så meget er det meget nemmere at have med rundt, så man kan altid have et sæt liggende i tasken.

Det koster selvfølgelig også lidt mere med denne her teknologi, og et sæt regntøj fra Helly Hansen kommer måske til at koste dobbelt så meget som et billigt sæt ville gøre det, men det er i den grad alle pengene værd, så se at få det købt inden du bliver gennemblødt af efteråret.

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *