Kontorstol som julegave i 2015?

Julen står snart for døren, og det er tid til at begynde at kigge på hvad man skal give familie og venner i gave. Nogle vil måske synes at det er lige tidligt nok at kigge på gaver allerede nu, men den slags ting kræver altså planlægning, og hvis du vil undgå at ende ude den 22 december for at finde de sidste gaver kan du lige så godt kigge på det nu.

Og her kommer et spændende bud på hvad der kunne være en julegave i 2015, nemlig en kontorstol.

Til familien

Der er en udfordring hvis du skal give en kontorstol som julegave 2015 – det bliver rigtig svært at få plads til den under træet. Men hvis du kan leve med det kan det være en rigtig god gave at give for alle kan bruge en god kontor stol men det er ikke noget man lige får købt selv, så det kan blive en gave som man ikke vidste man havde brug for.

Til samarbejdspartnere

Der er dog en anden ting som kan være rigtig god. En meget smart måde at give gaver på. Det kræver at du sidder som ejer eller direktør eller marketingmand i et selskab, og at du har nogle samarbejdspartnere som du gerne vil give gaver til.

Som regel fungerer det på den måde at du køber nogle flasker vin eller en gavekurv eller et eller andet kedeligt som du så sender over til dem du samarbejder med. Det er kedeligt og det gør ikke noget som helst indtryk.

Men hvad nu hvis du sendte en kontorstol. En kæmpe stol i super god kvalitet, evt. med dit logo et eller andet diskret sted. Sådan at det ikke var så stort at det forstyrrede, men på den anden side heller ikke så småt at man ikke opdagede det.

Når den kom ind af døren med fragtmanden ville den i den grad skabe opmærksomhed. Alle de ansatte ville gå hen for at se hvad den her kæmpegave nu var for noget, og alle ville opdage at den kom fra dit firma. Det ville være noget de snakkede om i kantinen, og noget de fortale familien og venner og bekendte om når de kom hjem.

Men det kan man også godt få ved at give mange andre slags gaver, det gælder bare om at give en gave der er speciel nok. Nej der hvor det virkelig betyder noget er når julen er slut og hverdagen går i gang igen.

Så er alle gavekurvene glemt, vinen er drukket. Men hvad med kontorstolen? Jo den er i brug. Hver evig eneste dag sætter direktøren eller din samarbejdspartner sig i den, glædes over hvor god den er. Og når han gør det tænker han på dig og dit firma og hvor gode samarbejdspartnere i er.

Det er virkelig noget der kan mærkes, og noget der vil give en impact i lang tid fremover. Du skal bare lige være obs. på at læse lidt op på reglerne for firmagaver inden du gør det.

Dog ikke til alle

Det er klart at en kontorstol koster rigtig mange penge, så det er ikke noget du skal give til hvem som helst. Afhængig af hvor stor din virksomhed er skal det måske kun være til de 1-2 samarbejdspartnere som betyder rigtig meget, og hvor du gerne vil lave meget mere samarbejde fremadrettet. For det viser en stor portion goodwill at gøre det her, og de kan se at du virkelig mener det – man giver ikke en kontorstol for så at stoppe 3 måneder efter, man giver en for at fortsætte i lang tid fremover.

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *