Få styr på vinterudluftningen

Bare fordi det er blevet lidt koldt udenfor, må du ikke springe udluftningen over. Dårligt indeklima er både skidt for dit helbred og dit hus. Om vinteren er risikoen for fugtskader nemlig... Read more »

Hvornår kan man tage en graviditetstest?

Vil du gerne vide om du er gravid? Så kan du købe en test, og selv teste om du er gravid eller ej. Ventetiden kan for mange være lang, når det kommer... Read more »
Ad Widget

Inner Action – Boost performance og arbejdsglæde

Hvis du er leder i en stor eller mellemstor virksomhed, så vil du garanteret have oplevet problematikken: Hvordan får jeg motiveret alle mine medarbejdere til at yde deres bedste hver dag? Motivation... Read more »

5:2 kuren får topkarakter

Hvor svært det end kan være, ved vi alle hvordan man taber sig: Spis fedtfattig mad, dyrk mere motion, hold dig langt væk fra søde sager, osv. Dette har været normen i... Read more »

Black Friday er det rigtige tidspunkt at gå shop-amok på

Vi kender alle sammen til dette med, at man skal lade fornuften sejre. Det er altid dette, som man får at vide, og man må endelig ikke begynde at skeje for meget... Read more »
Firmagaver

Send julegaver til dine ansatte og gør dem glade

At drive virksomhed handler i det store hele om at producere noget, for at kunne tjene flere penge på det i den sidste ende, end man har smidt i projektet selv. Det... Read more »
Gaver

Giv en firmajulegave til medarbejdere og store kunder

Firmajulegaver er en ganske almindelig ting i de fleste virksomheder. Særligt private virksomheder giver deres medarbejdere en lille gave, inden medarbejderne går på juleferie. Julegaver er dog en ting, som alle firmaer... Read more »

Vælg konstruktive og værdifulde firmagaver

Balloner, karameller og pjecer – der findes mange former for firmagaver. Nogle går også så vidt som at give køkkenting eller kunst. Det hele afhænger af målgruppen og formålet. Ligegyldig hvem du... Read more »
Tandkrone

Få en ny tandkrone på én dag

Ligesom det fleste andre gør du sikkert, hvad du kan, for at passe på dine tænder. Men nogle gange er uheldet bare ude, og der er ikke længere så meget, man kan... Read more »
gaver

Giv dine medarbejdere personlige firmagaver

Det kan være svært, at vælge gode firmagaver. Det kan være svært, at finde den firmagave, som viser at virksomheden sætter pris på medarbejderens indsats. Og da de fleste medarbejdere gør en... Read more »
asfalt

Vælg den rette asfalt og bliv mere klimavenlig

Hvis der er noget, der kendetegnet billedet af Danmark, er så er det nok i høj grad vores marker og alt vores asfalt. For mens Danmark er ét af de mest opdyrkede... Read more »
Social media

Få lagt den rette sociale mediestrategi for din virksomhed

I dag bruger man internettet til nærmest alt, hvad man foretager sig. Det er også gennem internettet, at man opnår det meste af sin viden om, hvad der foregår i verden, og... Read more »
Mor hjælper datter med computer

Find en god familieforsikring

Hvis du lige i øjeblikket er i gang med at stifte familie, er der mange ting, du skal se til. Man føler, at man har et enormt ansvar, og det har man... Read more »
Dame skriver noter i sin notesblok

Sådan vurderer du, om du har brug for et lån eller ej

Rigtig mange mennesker nærer en mistillid til begrebet lån, og det er der mange grunde til. Nogle har måske selv oplevet at tage et lån, der kommer til at ødelægge deres økonomi... Read more »
Marsvin går på grøn græsplæne

Dette kræver det at have et marsvin som kæledyr

Kæledyr er hyggelige og søde. De er rare at være sammen med og det kan være både godt og lærerigt for dit barn at få et kæledyr. Dog er der meget der... Read more »