Livsstilen som selvstændig

Livet som selvstændig er ikke altid en dans på røde roser, hvor alt sammen harmonerer og går op i en højere enhed. Det er en livsstil, som de færreste kan håndtere, hvilket også er forklaringen på hvorfor ikke alle opnår succes som selvstændig. Det handler både om held, men i den grad også om dygtighed og almindelig tålmodighed. Intet kommer af sig selv, og dette kan ikke understreges nok gange. Mange har en forventning omkring, at det selvstændige liv er den nemme vej til penge, glæde og tilfredsstillelse.

Denne holdning deler vi ikke på Slangerupkomm.dk og har i den forbindelse udarbejdet dette indlæg med fokus på dét at være selvstændig. Læs med.

Potentiel levevej der kræver benhårdt arbejde

At starte egen virksomhed er en levevej. Også en levevej mange forsøger sig med, men de færreste kommer til at slå rigtigt igennem. Det handler som sådan ikke om at kunne opfinde den dybe tallerken, men rettere at have den rette forståelse og tilgang til livsstilen. Penge må og skal ikke være den primære drivkraft til at skulle starte egen forretning. Passion er alfa omega, da man må indstille sig på, at skulle lægge rigtig mange arbejdstimer i virksomheden, for at få det til at lykkedes. Er man ikke passioneret omkring produktet, bliver kampen lang og sej. Rejsen til målet skal være sjov, og er den ikke det, når man aldrig målet.

Unge iværksættere forsøger at bane vejen

Flere og flere unge forsøger sig med at blive selvstændige. I dagens Danmark er begrebet iværksætter ”lidt” blevet en trend, men faktum er, at det er de færreste som har det der virkelig skal til. Der er stor forskel på gode og dårlige iværksættere, hvor den typiske forskel er den bagvedlæggende tankegang.

Én af dem som har gjort det rigtig godt, og har fået en forrygende iværksætterstart er Noella. Noellafashion drives af den unge iværksætter Lau, der dagligt sælger modetøj kvinder. Shoppen har et forrygende udvalg indenfor hverdagskjoler og tasker. Forretningen er blot lidt over et år gammel, men har allerede etableret sig på markedet, men der er naturligvis meget mere at komme efter, hvis man spørg den ambitiøse iværksætter selv. Grunden til at starten for Noella har været god, kommer udelukkende på baggrund af hårdt arbejde og passion.

Har du styr på fundamentet?  

Fundamentet SKAL være i orden, før man bevæger sig ud i det selvstændige liv. Dog skal der så siges, at det er vigtigt, at vi tør forsøge os herhjemme i Danmark. Vi er et land, der skal blive endnu bedre til at danne de gode rammer for ambitiøse selvstændige, således vi fortsat fremadrettet kan skabe konkurrencedygtige forretninger, der skaber arbejdspladser, samt bidrager til vore alle sammen statskasse- og det velfærdssamfund vi har opbygget. Danmark lever af virksomhederne og unge iværksættere med det rette gåpåmod som Lau.

Tak fordi du læste med.

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *