Har du behov for et hurtigt lån?

Man kan nemt komme til at stå i en situation hvor man har brug for et hurtigt lån. Hvor man altså ikke har tid til at vente på at banken får snøvlet sig sammen til at behandle ens ansøgning og finde ud af at de mangler en masse papirer og budgetter fra dig før de overhovedet vil overveje at give lånet (som i øvrigt også ofte ender med et nej).

Det kan være at det er ens studiecomputer der er gået i stykker og man har en aflevering der skal laves her og nu. Eller måske er ens køleskab røget. Eller noget andet meget vigtigt som man har brug for at erstatte her og nu. Så er der ikke andet for end at gå ud at finde et hurtigt lån.

Undgå at tage et hurtigt lån i fremtiden

Inden vi viser dig hvordan du finder et hurtigt lån kommer her en lille opsang. Du kan springe den over hvis du vil og bare gå videre, men du har noget meget godt af at læse den. Det handler nemlig om at undgå at ende i den her situation i fremtiden.

Det her med at tage et hurtigt lån er nemlig ikke det smarteste at gøre hvis man tager de økonomiske brille på – det kan godt være det giver mening at låne pengene og købe det man skal bruge, men renter er gift for økonomien, og specielt de høje renter der er på hurtige lån er nogle man gerne skal holde sig langt fra. Det lån der er herinde har f.eks. 20% i rente, og det bliver hurtigt til mange penge.

Den eneste måde at undgå at ende i den her situation igen er at komme i gang med at lave en opsparing. Sådan at du, næste gang der er noget der går i stykker og skal erstattes her og nu, bare kan tage pengene fra din opsparing i stedet for at tage et hurtigt lån. En god tommelfingerregel er at du skal have en likvid opsparing (likvid betyder at de skal være der i kontanter) der svarer til de udgifter du har på en måned. En anden tommelfingerregel er at du skal forestille dig det værste der kunne ske (okay, det værste er jo ret slemt, men det værste inden for rimelighedens grænser, f.eks. at både køleskab og computer går i stykker) og så skal du have en opsparing der kan dække det.

Hvilken af de to tommelfingerregler du følger gør ikke så meget, bare du kommer i gang med at lave en opsparing.

Hvor finder jeg mit hurtige lån?

Ja, nu kommer vi så til det, nemlig hvor du finder dit hurtige lån. Det kan nemlig godt være lidt af en jungle at finde rundt i de mange forskellige lånetyper der er på nettet, og især kan det være svært at vide om man bliver snydt, eller om det er reelt nok det lån man tager.

Heldigvis findes der sider der samler alle de gode lån og sorterer de dårlige fra, og det er en stor hjælp.

Så hvis man f.eks. finder dette lån og er usikker på om det er en god ide, så kan man bare gå ind på den side vi nævnte og se om de er på listen – det er da smart.

Det var lidt om hvordan man finder et hurtigt lån, men husk – det bedste er slet ikke at låne penge, så derfor skal du komme i gang med din opsparing, og hellere i dag end i morgen. Så er du klar når uheldet er ude og pengene skal bruges.

Recommended For You

About the Author: Redaktionen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *